Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Edwin

667 bytes toegevoegd, 4 dec 2013 16:10
Korte ritten
Als het aantal ritten dat halverwege de route start/eindigt veel kleiner is dan het aantal doorgaande ritten, zoals bij het GVB, dan is dat niet noemenswaardig en hoeft dit niet in de routestrip vermeld te worden. Dit doen we alleen als het aantal 'korte ritten' heel groot is. Dat is bij de meeste GVB-lijnen niet het geval. Verder kun je twee verschillende eindpunten (halverwege) gewoon aan dezelfde kant van de doorgaande strip neerzetten, je hoeft niet apart een nieuwe rij te maken mer '''rer'''. [[Gebruiker:Milco|Milco]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 30 nov 2013 17:56 (CET)
: Bij bijvoorbeeld lijn 4 zijn er 5 tot 9 ritten de gehele week die dit korte traject bedienen, waardoor ik het wel van belang vindt om dit in de routestrip te melden. Er zijn nog meer lijnen waar er maar één rit een kort traject heeft en wel hier op de Wiki als begin/eindpunt worden gemeld. --[[Gebruiker:Edwin|Edwin]] ([[Overleg gebruiker:Edwin|overleg]]) 4 dec 2013 15:00 (CET)
:: Ja en dat is eigenlijk niet de bedoeling. Het is pas een meerwaarde om te vermelden, als echt een groot aantal van de ritten een afwijkend begin-/eindpunt heeft. En daarbij starten van iedere lijn enkele eerste ritten halverwege de route. Maar dat is vaak niet een groot deel van het gehele aantal ritten. Als je kijkt naar lijn 1 in Almere, dan zie je dat het aantal ritten van/tot Oostvaarders erg groot is in vergelijking met de ritten naar de Striphelden, dus bij lijn 1 in Almere is het wel noemenswaardig om Oostvaarders ook als begin-/eindhalte in de strip op te nemen. [[Gebruiker:Milco|Milco]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 4 dec 2013 15:10 (CET)
59.989
bewerkingen

Navigatiemenu