Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie DAV-gebied 2014

1.541 bytes toegevoegd, 6 nov 2013 22:00
+ stad gorinchem
* [[Lijn 501 Dordrecht, Centraal Station - Hollandse Biesbosch|Lijn 501: Centraal Station - Hollandse Biesbosch ''(Belbus)'']]
Lijn 501 is het nieuwe lijnnummer voor de belbus naar de Biesbosch, de dienstregeling is verder ongewijzigd.
 
==Stadsdienst Gorinchem==
* [[Lijn 78 Gorinchem, Haarwijk - Laag Dalem|Lijn 78: Haarwijk - Station - Laag Dalem]]
De als belbus uitgevoerde eerste rit vervalt in de richting Haarwijk > Laag Dalem op maandag t/m vrijdag en zondag. Op zaterdag wordt deze omgezet in een reguliere lijntaxirit. Ook de laatste belbusrit op maandag t/m vrijdag en zondag wordt omgezet in een reguliere rit, deze late rit (na 1.00 uur) rijdt echter op alle dagen vanuit de Haarwijk niet verder dan het station.
 
In de richting Laag Dalem > Haarwijk wordt de als belbus gereden eerste rit op maandag t/m vrijdag omgezet in een vaste lijntaxirit. In het weekend vervalt de allereerste belbusrit en wordt de tweede belbusrit omgezet in een vaste lijntaxirit. De laatste rit door Laag Dalem gaat voortaan een uur eerder rijden.
 
* [[Lijn 79 Gorinchem, Laag Dalem - Haarwijk|Lijn 79: Laag Dalem - Station - Haarwijk]]
Op maandag t/m vrijdag en zondag in de richting Laag Dalem > Haarwijk vervalt de als belbus uitgevoerde eerste rit, op zaterdag wordt deze omgezet in een lijntaxirit. De belbus op de laatste rit op maandag t/m vrijdag en zondag wordt vervangen door een lijntaxi. Op alle dagen van de week rijdt deze rit vanuit Laag Dalem niet verder dan het station.
 
In de richting Haarwijk > Laag Dalem wordt op maandag t/m vrijdag de als belbus gereden eerste rit omgezet in een vaste lijntaxirit. In het weekend vervalt de eerste belbusrit en wordt de tweede omgezet in een vaste lijntaxirit. De laatste rit door de Haarwijk gaat voortaan een uur eerder rijden.
==Streeklijnen==
17.653
bewerkingen

Navigatiemenu