Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie DAV-gebied 2014

961 bytes toegevoegd, 6 nov 2013 15:39
Streeklijnen
Lijn 19 wordt ingekort tot het traject Dordrecht - Kinderdijk. Het traject tussen Kinderdijk en Alblasserdam wordt voortaan gereden door de nieuwe lijn 18 die aan lijn 19 gekoppeld is.
In de ochtend wordt de frequentie aangepast naar een regelmatige uurdienst i.p.v. een onregelmatige halfuursdienst en in de middag rijden alle ritten m.u.v. de laatste een kwartier eerder.
 
* [[Lijn 71 Gorinchem Station - Boven-Hardinxveld Station|Lijn 71: Gorinchem - Boven-Hardinxveld]]
Lijn 71 wordt doorgetrokken van Schelluinen naar Gorinchem. Veel vertrektijden wijzigen waardoor de variatie in patroontijden sterk verminderd: van maandag t/m vrijdag rijden alle ritten een half uur eerder, op zaterdag overdag een half uur later. Zaterdagavond en zondags wordt vanuit Boven-Hardinxveld 10 minuten later gereden en in de tegenrichting 10-15 minuten eerder.
 
* [[Lijn 72 Leerdam Station - Noordeloos Dorp|Lijn 72: Leerdam - Noordeloos]]
Veel vertrektijden verschuiven. Naar Noordeloos wordt in het dagdal een half uur later gereden en op zondag 20 minuten later, richting Leerdam wordt in het dagdal en de avondspits 25 minuten later gereden, 's avonds 30 minuten later en zondags 20 minuten later.
 
* [[Lijn 73 Leerdam Station - Gorinchem Station|Lijn 73: Leerdam - Gorinchem]]
De belbusrit op zaterdagochtend wordt omgezet in een lijntaxirit.
17.653
bewerkingen

Navigatiemenu