Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
Lijn 89 reed in een uurdienst tussen Nijmegen en Druten. In de middaguren reed lijn 89 vanaf Nijmegen enkele ritten naar Beneden-Leeuwen. De laatste rit uit Nijmegen, in de vroege avond, reed tot Druten. In Druten of Beneden-Leeuwen kon worden overgestapt op en van lijn 589. De eerste rit uit Nijmegen reed naar Rossum, daar kon worden overgestapt op lijn 589. Daar kon worden overgestapt. Vanuit Nijmegen reed in de middaguren één rit helemaal naar Zaltbommel. De eerste rit uit Zaltbommel reed als lijn 89 en reed helemaal door naar Nijmegen evenals twee ritten in de middag. In de vroege ochtend vertrokken ook twee ritten uit Druten, de eerste reed in Zaltbommel tot het station, de tweede tot het Cambium. Richting Nijmegen vertrok de eerste rit uit Dreumel. Daarna vertrokken twee ritten uit Alphen. De eerste reed in Beneden-Leeuwen via de Kerk en in Boven-Leeuwen via het Sportpark en eindige in Druten. Vanaf het busstation reed deze direct door als [[Lijn 79 Nijmegen Centraal Station - Druten Busstation|lijn 79]] naar Nijmegen. De tweede rit reed als lijn 89 helemaal naar Nijmegen. Tussen Nijmegen en Druten werd in de vakantie niet gereden.
In de avonduren en het weekend werden alle ritten als lijn 589 gereden. Op zaterdag reed lijn 589 alleen tussen Druten en Zaltbommel , in de ochtend en avond 1x per 2 uur, in de middag in een uurdienst. De laatste ritten op de dag reden alleen tussen Druten en Dreumel. Op zondag reed lijn 589 alleen tussen Druten en Dreumel om de twee uur.
Puiflijk was vast in de haltelijst opgenomen (halte Kerkstraat), maar was niet in de tabellen vermeldt. Het centrale punt in Druten was inmiddels het nieuwe busstation geworden.
16.110
bewerkingen

Navigatiemenu