Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie GD 2011

23 bytes toegevoegd, 18 mei 2013 10:36
k
Streekbussen
Lijn 10 wordt ingekort tot het traject Winschoten - Bareveld. Qliner 303 vervangt het gedeelte naar Assen. De vertrektijden wijzigen om zo de aansluiting op de trein in Winschoten te verbeteren. Ook wordt zo voorbereidt op de nieuwe treinaansluitingen op station Veendam. In Bareveld zal deze lijn helaas '''geen''' aansluiting geven op Qliner 303, omdat dit niet past in de dienstregeling vanwege de aansluitingen in Gieten.
* [[Lijn 11 Winschoten Station - Vlagtwedde De Marke|Lijn 11: Winschoten - Wedde - Vriescheloo - Vlagtwedde]]
Deze lijn vervangt de huidige lijn 211. Het lusje door Winschoten wordt voortaan voorafgaand aan de rit naar Vlagtwedde gereden ipv erna. Zo ontstaat samen met lijn 12 een halfuurdienst door Winschoten.
* [[Lijn 12 Ringlijn Winschoten Station - Winschoten StationBellingwolde|Lijn 12: Winschoten - Bellingwolde - Winschoten]]
Deze lijn vervangt de huidige lijn 212.
Op zaterdag wordt er voortaan elke 2 uur als vaste bus gereden en op zondag worden de huidige vaste ritten omgezet in lijntaxiritten.
* [[Lijn 48 Winschoten Station - 't WaarBarlagenpolder|Lijn 48: Winschoten - Scheemda - 't Waar (spits)]]
Dit wordt een nieuwe lijn in de ochtendspits van Winschoten naar 't Waar. Deze lijn wordt gereden met een 8-persoonsbusje.
In Assen wordt niet meer via de singels gereden, maar via de Groningerstraat. In De Punt wordt aangesloten op lijn 2.
* [[Lijn 53 Rolde Kerkbrink Assen Busstation/NS - Gieten N33/N34]]
Dit wordt een nieuwe [[belbus]] over het voormalige traject van lijn 10 en 28. In de avonduren wordt ook gereden tussen Assen en Rolde.
31.520
bewerkingen

Navigatiemenu