Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
Wijzigingen per april 2013
Deze lijn krijgt een nieuw lijnnummer: lijn 407.
=== Wijzigingen per april 2 juni 2013 ===
* [[Lijn 41 Utrecht Centraal Station - Wijk bij Duurstede Busstation|Lijn 41: Utrecht - Bunnik - Odijk - Wijk bij Duurstede]]
De frequentie wordt in de daluren verhoogd naar 4x/uur, in de spitsuren wordt altijd doorgereden naar Wijk bij Duurstede. In de daluren rijden twee ritten naar Wijk bij Duurstede, één rit tot Odijk en één rit naar Bunnik waarvandaan verder wordt gereden als lijn 43 naar Driebergen Zeist.
* [[Lijn 75 Zeist Busstation - Driebergen Station Driebergen-Zeist|Lijn 75: Zeist - Driebergen]]
Op maandag t/m zaterdag overdag rijdt deze lijn tussen station Driebergen en de Hubertuslaan. In de avonduren en op zondag wordt de lijn doorgetrokken naar [[Zeist Busstation]] over de route van lijn 43/59.
 
* [[Lijn 77 Bilthoven, station - Vianen, station|Lijn 77: Bilthoven - Nieuwegein/Vianen]]
Gedurende de zomervakantie zal buslijn 77 op het gedeelte Nieuwegein/Vianen – Utecht Centraal gereden worden in de frequentie van de winterdienstregeling. Deze bussen zullen tijdelijk vertrekken van het tijdelijk busstation aan de westzijde van Utrecht Centraal.
 
=== Wijzigingen per september 2013 ===
* [[Lijn 77 Bilthoven, station - Vianen, station|Lijn 77: Bilthoven - Nieuwegein/Vianen]]
* [[Lijn 78 Servicenet Bilthoven, De Leijen|Lijn 78: Servicenet Bilthoven, De Leijen]]
 
Voor de bediening van wijk De Leijen wordt servicenetlijn 78 ingesteld, die de wijk De Leijen, Bilthoven, station en winkelcentrum De Kwinkelier aandoet. Er wordt één 8-persoons minibus ingezet. De verdere uitwerking van lijn 78 en mogelijke wijzigingen in lijn 77 worden bezien in relatie tot de werkzaamheden in het stationsgebied (bouw ongelijkvloerse spoorkruising en nieuw stationsplein) in Bilthoven.
=== Wijzigingen per september 2013 ===
37
bewerkingen

Navigatiemenu