Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
{{GrensLijnInfoVGrensLijnInfo
|lijnnr=88
|vervoerder=[[ADS Autocars]]
|frequentie_zondag=1x/2 uur
}}
'''Lijn 88''' rijdt was een voormalige buslijn van Eindhoven, Station, Eindhoven, Airport en Eindhoven, HTC, via Antwerpen en Leuven naar Charleroi Airport.De bus rijdt reed ongeveer 1x per 2 uur. Een aantal halten wordt werd op bepaalde dagen niet aangedaan in Eindhoven en Turnhout. Charleroi, Aiport en Eindhoven, Station zijn waren ook niet altijd de eindhalten.
Een zitplaats en ticket kunnen konden vooraf worden besteld via diverse verkoopkanalen of online via de website van de vervoerder.<ref>[http://www.airportbus.eu.nl Airportbus.eu]</ref><ref>[http://www.snelbus.eu Snelbus.eu]</ref>Een ticket (duurder tarief dan de voorverkoop) kan kon ook worden gekocht bij de chauffeur (alleen enkele reis). De mogelijkheid bestaat dat de bus vol is.
In Eindhoven, Station stopt stopte de bus aan de zuidzuide van het station aan de reguliere halte Stationsweg.
Op Eindhoven, Airport aan de oostzijde van het luchthavengebouw en op Eindhoven, HTC P4 bij de ingang van Parkeergarage P4.
De bus stopt stopte in België aan regliere halten van het Openbaar Vervoer, met uitzondering van de halteplaats in Mechelen, Rode-Kruisplein.In Antwerpen, Station Berchem stopt stopte de bus aan perron 31. Deze bevindt zich op de Binnensingel.
====Geldigheid OV Chipkaart====
ap_users
8.683
bewerkingen

Navigatiemenu