Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg categorie:Stads- en streekvervoer 2013

642 bytes toegevoegd, 16 nov 2012 14:05
enkele aanpassingen + reactie.
== Uitleg ==
Deze centrale checklist is bedoeld om te zien in hoeverre de wijzigingen voor dienstregeling 2013 in het stads- en streekvervoer zijn bijgewerkt op de wiki.
Onderstaande punten moeten nagelopen worden:* 1. Een Per concessie dient een wijzigingspagina aangemaakt te worden met een overzicht van alle wijzigingen voor 2013. Er zijn twee opties hoe dit vormgegeven kan worden (voorbeeld 20112012):
: [[Wijzigingen concessie GD 20112012]]: [[Concessie Samenwerkingsverband Regio Eindhoven 20112012]]
* 2. Alle losse routepagina's van de bus-, tram- en metropagina's metrolijnen moeten aangepast bijgewerkt of in het geval een van nieuwe lijn aangemaakt worden (b.v. haltenamen, route, frequenties, vervoerder, concessienaam, materieel) volgens de standaard (zie bijvoorbeeld [[Lijn 23 Boxmeer Station - Helmond Station]])* 3. Concessiepagina updatenbijwerken volgens de standaard (zie bijvoorbeeld [[Concessie Midden Overijssel]])* 4. De pagina's van de (bus)stations en haltes moeten aangepast worden.<br>:Let op dat er hierbij 'volgens de ''standaard instellingen''' zijn voor het noteren hiervan. Zie als voorbeeld (zie bijvoorbeeld [[Uithoorn Busstation]]).
'''Regels:'''
*Wanneer je met een bepaalde concessie bezig of onderdeel gaat of bezig bent bijwerken, dan kun je je naam erbij zetten. Ondertekenen kun doe je doen eenvoudig met '''drie tildes: <nowiki>~~~</nowiki>'''. *Voor de mensen die een concessie willen gaan doen bijwerken is het verzoek om niet eerder dan eind november/begin december te beginnen met de wijzigingen. De wijzigingspagina kan zo mogelijk wel eerder aangemaakt worden.*Neem Wil je maar één van de drie niet alle vier onderdelen voor je rekeningnemen, maar bijvoorbeeld alleen de wijzigingspaginadoen, zet je naam dan alleen bij dat onderdeel.  *Er kunnen ook meerdere gebruikers met een concessie bezig zijn, maar overleg dit dan wel onderling. *Onderdeel af? Verwijder dan het woord "niet" en zet dit vinkje ervoor: ✔* Het is tevens handig om de link naar de wijzigingspagina erbij te zetten.
==Checklist concessies bus, tram, metro en/of trein==
=== Datum ===
Is het een idee om een datum af te spreken vanaf wanneer er op z'n vroegst begonnen mag worden met het wijzigen/vernieuwen etc. van de bus-, tram-, metro- en treinroutes? Ik stel dan voor om '''25 november''' af te spreken; dat is een zondag en precies twee weken voor 9 december. Wat zijn jullie meningen hierover? (Nu is de afspraak eind nov/begin dec, maar wat verstaan we onder "eind november"?) [[Gebruiker:Milco1995|Milco1995]] 15 nov 2012 19:44 (CET)
 
: Twee weken van te voren lijkt mij ruim genoeg. Eventuele nieuwe lijnen kunnen naar mijn mening wel eerder aangemaakt worden, of bijvoorbeeld de nieuwe concessiepagina voor Arriva Friesland. [[Gebruiker:Roelof88|Roelof88]] 16 nov 2012 13:05 (CET)
ap_users
17.094
bewerkingen

Navigatiemenu