Sjabloon:MeebezigInfo

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De sjabloon beschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst.

Doel

Als men druk bezig is met ingewikkelde wijzigingen en men wil even alleen aan een artikel of sectie werken om te voorkomen dat meerdere bewerkers elkaar in de wielen rijden, kan men dit sjabloon boven het artikel plaatsen. Hiermee kunnen mogelijk bewerkingsconflicten vermeden worden.

Men kan dit sjabloon ook gebruiken om mee te delen dat er mogelijk nog losse eindjes in het half afgewerkte artikel zichtbaar zijn, maar dat die spoedig zullen worden afgewerkt. Het is dan echter wenselijker (als het een nieuw artikel betreft) dit in de eigen naamruimte te zetten (Gebruiker:GEBRUIKERSNAAM/NAAMARTIKEL),

Belangrijk: Laat dit sjabloon niet langer staan dan nodig is, anders ontmoedig je anderen om het artikel te verbeteren of uit te breiden. Na zeven dagen mag het sjabloon door iedere gebruiker worden verwijderd, tenzij in de toelichting een andere 'houdbaarheidsdatum' wordt vermeld. Het sjabloon wordt niet automatisch verwijderd.

Gebruik

Voeg bij voorkeur een toelichting aan het sjabloon toe op de puntjes en zet je gebruikersnaam erbij (ondertekenen met drie tildes ~~~).

{{Meebezig|...}}

Bijvoorbeeld:

{{Meebezig|Gebruiker ~~~ verwacht nog tot maandag 25 feb. 20:00 (CEST) bezig te zijn}}

heeft het volgende effect:

Mee bezig
Aan dit artikel of deze sectie wordt de komende uren of dagen nog druk gewerkt.
Klik op geschiedenis voor de laatste ontwikkelingen.
Toelichting: Gebruiker <hier verschijnt je gebruikersnaam> verwacht nog tot maandag 25 feb. 20:00 (CEST) bezig te zijn

Kun je of wil je geen toelichting geven, gebruik dan gewoon {{Meebezig}}.