Overleg gebruiker:Wubbo

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Verwijderde pagina's

Hoi Wubbo, Je hebt vandaag een aantal pagina's verwijderd waarvan dat dat niet gewenst is. Zou je de pagina's Wadloper, Railion en Hangbuik kunnen terugdraaien. Naar deze pagina's wordt namelijk gelinkt. Dat ze doorverwijzen naar een niet bestaande pagina moet het probleem niet zijn. --Huibe (overleg) 13 okt 2013 17:16 (CEST)

Wat is dan het voordeel van verwijzen naar een niet-bestaande pagina? Ik zie het namelijk niet. Ik heb een aantal ervan trouwens laten staan (vooral verwijzingen van de laatste maand) in de veronderstelling dat de pagina waarnaar verwezen wordt nog gemaakt wordt, maar op een pagina over Wadloper wachten we al een hele tijd... Wubbo (overleg) 13 okt 2013 18:09 (CEST)
Voor de wadloper heb ik maar een beginnetje gemaakt... Maar je verwijst naar een niet bestaande in de hoop dat iemand die maakt. Als je vindt dat deze pagina niet gemaakt hoeft te worden of gemaakt zal worden zal je alle koppelingen naar de pagina moeten verwijderen. Van de andere twee weet ik dat Hangbuik een bijnaam is en Railion is overgenomen door een ander bedrijf. Maar zelf kom ik niet verder dan wikipedia wijsheden over deze onderwerpen en hoop ik dat iemand anders de handschoen oppakt. --Huibe (overleg) 14 okt 2013 13:37 (CEST)