Overleg:Lijn 380 Alphen aan den Rijn Station - Den Haag Centraal Station

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

D'r klopt bij deze lijn iets niet helemaal: richting Den Haag is de beginhalte inderdaad Troubadourweg zoals in de haltelijst staat, maar dan zou de pagina anders moeten heten. Echter is de eindhalte vanuit Den Haag wel weer Ridderhof, maar die staat niet in de haltelijst. Hetzelfde speelt overigens bij lijn 381 maar dan andersom: wie heeft nu weer verzonnen om een een eenrichtingshalte het eindpunt te laten zijn...

Duidelijkste oplossing lijkt mij om halte Ridderhof in de lijst van 380 toe te voegen en iets op te nemen over een lijnkoppeling waar hier overduidelijk sprake van is.

--Reiziger ddrs 4 apr 2009 21:24 (CEST)

Klopt, er is hier een lijnkoppeling tussen lijn 380 en 381, zie ook de website van Connexxion waar de ritnummers van deze twee lijnen precies bij elkaar aansluiten, en alle bussen die bij de twee haltes komen gaan ook over. Eigenlijk is het ook één lijn, hij rijdt gewoon een heel grote lus door Alphen vanaf Hazerswoude Dorp, ook voordat het een interliner werd lang geleden was dat al zo. Bee 4 apr 2009 23:06 (CEST)