Koningsnacht Ritkaart Utrecht

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Let op! Deze pagina over vervoersbewijzen is mogelijk niet actueel. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de meest recente informatie.
Koningsnacht Ritkaart Utrecht
Vervoerder(s) Syntus Utrecht
U-OV
Concessie(s) Provincie Utrecht
Regio Utrecht
Tariefjaar 2019

De Koningsnacht Ritkaart Utrecht is geldig als ritkaart zonder overstaprecht op de Koningsnachtlijnen van Syntus Utrecht en U-OV. Het kaartje is verkrijgbaar bij de de voorverkoopkraam op Utrecht Centraal of (voor de Syntus-lijnen) in de Syntus-app. In de voorverkoop en app geldt onafhankelijk van het afgelegde traject Tarief C.

Ook kan met de OV-chipkaart gereisd worden op de nachtbus, hiervoor geldt een tarief op basis van de plaats waar uitgecheckt wordt.

  • Tarief A: Binnen stad Utrecht, De Uithof en De Meern.
  • Tarief B: Naar Achthoven, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Cothen, Doorn, Driebergen, Driebergen-Zeist, Harmelen, Heeswijk, Houten, Maarssenbroek, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Soesterberg, Vleuten, Vinkeveen, Werkhoven, Willeskop, Woerden en Zeist.
  • Tarief C: Naar Amerongen, Amersfoort, Breukelen, Gorinchem, Hilversum, Leerdam, Leersum, Loenen aan de Vecht, Maartensdijk, Nieuwersluis, Rhenen, Schoonrewoerd, Soest, Vianen, Veenendaal, Wageningen, Wijk bij Duurstede en IJsselstein.

Prijs

Prijs (€)
Tarief A Tarief B Tarief C Voorverkoop
en app
4,10 6,20 7,20 7,20