Dienstregeling verkeersverbond BVE 2021

Uit OV in Nederland Wiki
Versie door Regenmaker (overleg | bijdragen) op 2 okt 2021 om 13:04 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De wijzigingen in de dienstregeling 2021 van de Busverkehr Emsland Mitte-Nord (BVE) zijn hieronder per vervoerder weergegeven. == Dienstreg...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De wijzigingen in de dienstregeling 2021 van de Busverkehr Emsland Mitte-Nord (BVE) zijn hieronder per vervoerder weergegeven.

Dienstregeling 2021 Kalmer

Wijzigingen per 1 maart 2021

De dienstregeling wordt licht gewijzigd. Zo vervalt in de ochtendspits een retourrit tussen Haselünnen en Klein Berßen en in de middag vervalt de rit van Eltern naar Haselünnen. Tegelijkertijd wordt een middagrit naar Schleper gesplitst in twee afzonderlijke routes waarbij de rit naar Schleper bij minder haltes gaat stoppen en de andere rit het eindpunt kreeg in Lohe.

Het stoppatroon van enkele scholierenritten wordt gewijzigd.

De dienstregeling wordt licht gewijzigd. Zo vervalt in de ochtendspits een rit van Ostlähden naar Haselünne en wordt een rit van Haselünne naar Ostlähden aan de dienstregeling toegevoegd.

In de middag vervalt een rit vanaf Haselünne naar Herzlake.

De halte Neuenlande Am Felde komt te vervallen.

De eerste twee ritten in de ochtendspits worden opgesplitst en gingen niet langer alle haltes bedienen. Een rit gaat van Westrum vanaf Hölze direct naar Herzlake rijden en de andere rit gaat vanaf Aselage naar Herzlake rijden. In de middag gaat een rit vanaf Herzlake via een beperkt aantal haltes naar Hölz en Westrum rijden waardoor de bediening van Aselage en Felsen kwomt te vervallen

In de middag vervalt een rit vanaf Lähden Holtmann naar de halte Herthumstraße.

In de ochtendspits komt een rit van Windhorst naar Löningen te vervallen en wordt vervangen door een rit van Augustenfeld naar Evenkamp en een rit van Windhorst naar Evenkamp. Tevens worden enkele andere ritten licht gewijzigd.