Overleg:NMBS Dienstregeling 2013

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik vind het tekstgedeelte over het niet meer stoppen in Mechelen van de Benelux en de erna komende zin over de toeslag verwarrend: ik neem aan dat de toeslag verplicht is voor het gebruiken van de Fyra en niet voor het reizen naar Mechelen? Ardan 23 nov 2012 20:57 (CET)

Waarom hebben we überhaupt een pagina hierover, 'tis OV in Nederland hier en niet OV in België. Het bijhouden van pagina's over België lijkt de laatste tijd het bijhouden van de Nederlandse pagina's te overtreffen--Daniel 23 nov 2012 21:05 (CET)
Als de persoon die de pagina's aanmaakt ze zelf ook maar bijhoudt.. Zelf doe ik nogal wat over Duitse metro- en S-Bahnlijnen laatste tijd, maar ik zorg zelf voor het up-to-date houden. Jouw pagina = jouw verantwoording, vind ik. Bovendien denk ik dat er genoeg Belgen zijn die onze wiki gebruiken, juist omdát er zoveel te vinden is aan informatie, dat je op de gewone Wikipedia niet kunt vinden. Voor wat betreft onze buurlanden hebben wij nou al meer informatie beschikbaar dan de reguliere wikipedia, of dat gaat in ieder geval ook gebeuren. Ardan 24 nov 2012 05:16 (CET)