Overleg:Lijn 74 Vianen van Duvenvoordestraat - Driebergen St. Hubertuslaan

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hmm, wat doen we met de (inmiddels beruchte) halte Europaplein... die halte wordt nu op de XX-site zo genoemd zie ik, maar op de halte zelf staat toch echt "Europalaan" en zo kondigt InfoXX 'm ook aan. Nog zo'n geval is halte "Zorgcentrum Zuilenstein" in Nieuwegein die door InfoXX als "Bejaardencentrum Zuilenstein" wordt aangekondigd (en ook zo op de halte is aangegeven).

--Reiziger ddrs 22 feb 2009 11:49 (CET)

Tja, in dat geval lijkt het me juister om de naamgeving van de haltes en InfoXX te nemen. Zal het wel even aanpassen. Geert 22 feb 2009 13:46 (CET)

Vraagje: Connexxion maakt op de site geen onderscheid meer tussen Vianen, Busstation Oost en "-West. Connexxion noemt dit in beide richtingen "Busstation Lekbrug", ook bij andere lijnen die dit busstation aandoen. Wat doen wij hiermee op de Wiki? Laten we het zo staan zoals het is (Oost/West), of noemen we het busstation ook "Busstation Lekbrug"? Milco1995 25 feb 2012 17:44 (CET)

Feitelijk zijn het gewoon twee busstations, dat Connexxion ze niet zo benoemd maakt daarbij niet uit. Daarnaast wordt er door de andere vervoerders nog wel een onderscheid gemaakt, dus echt makkelijk kan je de pagina's ook weer niet samenvoegen--Daniel 25 feb 2012 21:09 (CET)

Halte Brugstraat

Ik weet dat de bewuste halte niet voorkomt in de dienstregeling op connexxion.nl voor de meeste ritten, maar toch heb ik 'm weer teruggezet in de routestrip. Reden is een aannemelijke fout op de XX-site: de halte komt wel voor op de ritten na middernacht namelijk, komt ook voor bij lijn 63 die dezelfde route in De Hagen rijdt en wordt specifiek genoemd bij lijn 74 in het wijzigingsblad.--Daniel 2 mrt 2012 21:34 (CET)