Overleg:Lijn 6 Enschede, Centraal - Floraparkstraat

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Nou vraag ik me toch af waarom deze pagina hernoemd is? Wat doen we nu met het stuk richting Bedrijventerrein Drienerlo en Boekelo? Pijnackerbus 11 jul 2009 13:40 (CEST)

Ik keek op de Cxx-site, en daar staat ie zonder het stuk naar Boekelo. Klik je de lijn dan aan, blijkt dat ie ook naar Boekelo rijdt en geen doorgaande ritten kent. Een onmogelijke lijn dus ;-)

Ik weet niet zo goed wat hier wijsheid is, of het een doorgaande lijn is of dat we er beter twee lijnen 6 van kunnen maken. Wubbo 11 jul 2009 13:54 (CEST)

Zullen we hier dan maar twee lijnen 6 van maken, net zoals servicelijn 7 (die een Noordelijk en een Zuidelijk deel kent). Pijnackerbus 11 jul 2009 14:10 (CEST)
Daar was ik al mee begonnen. Kwam alleen wat anders tussendoor, en daardoor niet afgemaakt/opgeslagen. Het komt erop neer dat in nummer het één lijn van Boekelo via Enschede Centraal naar de wijk Stokhorst is. In de praktijk is er een losse tak Boekelo Ganzenbosweg-Centraal en een losse tak Centraal-Floraparkstraat. Dre 12 jul 2009 13:00 (CEST)