Overleg:Lijn 163 Dordrecht Achterom - Papendrecht Busstation

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

In deze pagina wordt gelinkt naar de pagina van het huidige busstation Papendrecht bij het eindpunt, maar daar eindigde de lijn aan de routestrip te zien niet. Het busstation van Papendrecht is pas later naar de huidige locatie verhuisd en bevond zich eerst bij wat voor de huidige lijnen halte Centrum is. De vraag is alleen hoe verwerk je dat in zo'n historische routestrip... --Daniel 10 feb 2013 19:56 (CET)

Een kopje geschiedenis opnemen op de pagina over het busstation van Papendrecht en dan op de lijnpagina's tussen haakjes de oude locatie vermelden? Etienne 10 feb 2013 19:57 (CET)

Voor Daniël: Heb het nu zo opgelost. De link laten verwijzen naar het Busstation + de toevoeging #geschiedenis en in de routestrip Veerweg erachter geplaatst. ;) Etienne 10 feb 2013 20:03 (CET)

Dit lijkt me inderdaad de meest nette oplossing. Heb het nog een beetje gespecificeerd en zal wel eens op zoek gaan want moet nog ergens een foto hebben van een bus op het oude busstation (wat overigens de 1e DAV-concessie nog heeft meegemaakt, maar toen al als halte Centrum)--Daniel 10 feb 2013 20:15 (CET)