Overleg:Dienstregeling concessie Arnhem - Nijmegen 2010

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Is er een reden voor dat de Nijmeegse lijn 58 (geheel door het NIAG gereden) wel in deze lijst staat maar bijvoorbeeld de Arnhemse lijnen 27, 29, 91 (gerden door Syntus/Veolia) etc. niet? Bij bijvoorbeeld Dienstregeling concessie KAN Noord 2007 heb ik dat wel gedaan omdat het naar mijn idee een beter beeld geeft welke bussen er nu in de omgeving van Arnhem rijden. Eventueel kun je er nog een opmerking bij zetten. Frank 28 dec 2009 14:29 (CET)

De reden is waarschijnlijk dat men waarschijnlijk vergeten is deze erbij te zetten. Dus ga je gang :) Lijn 99 van Nijmegen naar Uden staat er ook in, die is inmiddels Concessie Oost-Brabant en wordt gereden door Arriva/OAD. Maar dit zijn wel allemaal buslijnen die in de concessie AN komen, dus moeten er m.i. ook bijstaan, alleen wel onder de vermelding dat ze onder een andere concessie vallen en door een andere vervoerder uitgevoerd worden.--Fogeltje 28 dec 2009 15:51 (CET)

@Reisthijs: ik had de informatie niet alleen weggegooid omdat het incompleet was, maar ook omdat ik het op deze plek niet echt een nuttige toevoeging vond. Niet dat het mij zo heel veel uitmaakt, maar dan weet je waarom ik het verwijderd had. Frank 31 mei 2010 15:08 (CEST)

Waalsprinter

@Fogeltje: Waar staat dat de Waalsprinter deze week al omgaat qua frequentie. Volgens de site van Breng rijdt hij in de spits nog gewoon elke tien minuten er erbuiten elke twintig minuten. Frank 22 aug 2010 22:04 (CEST)

Staat voorin het Wijzigingsblad 2, bij de beschrijvingen van veranderingen per lijn. Ook de website geeft dit aan bij de wijzigingen als je het nieuwsbericht bekijkt. Sorry voor de verwarring, ik had het in de samenvatting er even bij kunnen zetten. Overigens is het vreemd dat de vertrektijden in de reisplanner van Breng inderdaad niet zijn aangepast terwijl er wel een periode 22-8 t/m 28-8 is.--Fogeltje 22 aug 2010 22:35 (CEST)