RRReis: verschil tussen versies

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Formules)
Regel 7: Regel 7:
  
 
=== Formules ===
 
=== Formules ===
In de concessies die onder de merknaam RRReis vallen worden diverse formules geïntroduceerd. [[Keolis Nederland|Keolis]] gebruikt in IJssel-Vecht de namen [[ComfortRRReis]] en [[VraagRRReis]].
+
In de concessies die onder de merknaam RRReis vallen worden diverse formules geïntroduceerd. [[Keolis Nederland|Keolis]] gebruikt in IJssel-Vecht de namen [[ComfortRRReis]] en [[ReserveerRRReis]].
 
[[Categorie:Vervoersformule]]
 
[[Categorie:Vervoersformule]]
 
[[Categorie:Naslagwerk]]
 
[[Categorie:Naslagwerk]]

Versie van 23 okt 2020 om 11:11

RRReis.png

RRReis is de merknaam voor het openbaar vervoer in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. De eerste concessie waarbij de huisstijl integraal wordt doorgevoerd is de concessie IJssel-Vecht. Daarna wordt de huisstijl geleidelijk ingevoerd in de andere concessies van de drie provincies.

De merknaam en bijbehorende huisstijl zijn op 20 maart 2019 kenbaar gemaakt aan het brede publiek en zijn tot stand gekomen door verschillende namen (Overto, Ovevia, De Lijnen en Traves) en kleurencombinaties aan de inwoners van de drie provincies voor te leggen. Uiteindelijk bleek RRReis de beste optie.

De huisstijl van RRReis bestaat uit de kleuren paars, blauw en groen die staan voor betrouwbaarheid, innovatie en verbinding. Daarnaast is de naam makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de naam van de vervoerder: "RRReis met naam vervoerder" of met een productnaam: ComfortRRReis.

Formules

In de concessies die onder de merknaam RRReis vallen worden diverse formules geïntroduceerd. Keolis gebruikt in IJssel-Vecht de namen ComfortRRReis en ReserveerRRReis.