Overleg gebruiker:Thom69

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hey Thom, hoever ben je met de wijzigingen van ZHN 2015? Ik wil namelijk wel weer verder gaan maar als jij al heel ver bent mag jij ze ook wel afmaken als je dat graag wilt. Wouter15 (overleg) 13 dec 2014 19:24 (CET)

Hai, ik werk vanaf beneden aan de lijst (begonnen bij de buurtbussen). Ik wilde net beginnen aan lijn 196. Zo te zien is de lijst in elk geval tot aan de stadslijnen van Leiden afgewerkt, dus zal ik vanaf 196 omhoogwerken tot en met lijn 90, en jij vanaf boven tot en met lijn 57? --Thom69 (overleg) 13 dec 2014 19:26 (CET)
Ik heb juist t/m lijn 57. Maar je mag het wel voor de rest afmaken t/m lijn 90 hoor. IK ga nog wel even kijken of ik tot lijn 57 niks vergeten ben ofzo. Wouter15 (overleg) 13 dec 2014 19:38 (CET)
Ah, toevallig! Als je toch bezig bent, kun je misschien ook lijn 90 aanpassen als je wil, aangezien daarvoor nog een nieuwe pagina gemaakt moet worden. Dan denk ik dat we mooi op tijd klaar zijn vanavond :-)

Doorverwijzingen/linkjes

Beste Thom, Ik kwam erachter dat je op de pagina van de dienstregeling ZHN 2017 veel oude linkjes gebruikt. Het is handiger om de directe paginanamen te gebruiken en niet de oude doorverwijzingen, aangezien dat in de toekomst ook veel aanpas werk scheelt. Zou je hier op kunnen letten? Met vriendelijke groet Regenmaker (overleg) 3 dec 2016 11:17 (CET)

Dienstregeling 2018

Hallo Thom69, Ik zie dat je al enthousiast bent begonnen met het aanmaken van de nieuwe pagina's, goed om te zien! Ik heb wel een paar opmerkingen voor je, om alles in goede banen te leiden, namelijk: Voor alvast aangemaakte lijnen gebruiken we de parameter |toekomst=ja i.p.v. |naamruimte=eigen, zo komen ze in de juiste categorieën terecht. Daarnaast zou ik een linkje bij de datum naar de wijzigingspagina handig vinden, zo kan je snel naar de wijzigingspagina van dat jaar. Ook plaatsen we de spoilers tussen de tekst en niet meer onder de tekst met een apart kopje. Als laatste hoef je niet alle geschiedenis van de voorganger bij een nieuwe lijn te plaatsen, alleen de wijziging die van toepassing is op die nieuwe lijn. Hopelijk heb ik je op deze manier voldoende geïnformeerd en veel plezier met bijwerken. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 29 okt 2017 11:17 (CET)