Overleg gebruiker:Spoordeel

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoi, Ik vraag me af wat de reden is achter de bewerking en hernoeming van lijn 103 in Rockanje die jij zojuist het uitgevoerd. De site van Connexxion bewijst (zie hier) dat de lijn richting Rockanje weliswaar tot de Boomweg rijdt, maar richting Spijkenisse rijdt de bus vervolgens een lusroute door Rockanje. Daarnaast is het benamen van pagina's met alleen een plaatsnaam niet volgens de standaard van OVinNederland. Volgens de regelementen van deze wikipedia zou de eindhalte gewoon Rockanje Boomweg moeten zijn. Mocht je hier nog vragen overhebben kun je een PB'tje sturen. Etienne 23 feb 2013 15:23 (CET)

Invoeren nieuwe dienstregeling

Hoi Spoordeel,
Ook voor jou geldt: in principe ben ik verantwoordelijk voor het invoeren van de nieuwe dienstregeling van de RET.
Nu vind ik het prima dat jij Hoogvliet e.o. bijwerkt (al had ik graag wel gezien dat je even met me overlegd had), maar wil je dan ook gelijk het kopje geschiedenis bijwerken en daar de oude route neerzetten?
Het behouden van de geschiedenis is namelijk erg belangrijk op deze Wiki en als jij zomaar dingen verandert, gata de geschiedenis mogelijk verloren. (Zeker als niemand anders doorheeft dat er iets veranderd is.)
Dus ik vind het prima dat je meehelpt, maar doe het dan ook helemaal goed.
Groeten, Meltrain (overleg) 28 nov 2016 09:37 (CET)

Ik zal alles achteraf nog even nalopen, maar voorlopig ziet het er goed uit. Bedankt voor de hulp. Meltrain (overleg) 30 nov 2016 09:12 (CET)

Lijn B7 RET

Prima, doe maar. Meltrain (overleg) 30 nov 2016 09:12 (CET)

Haltes lijn 80

Hallo Spoordeel,
Hoe zeker ben je over de haltes die je hebt toegevoegd aan de pagina van lijn 80?
De haltes Kamille en Tureluur zie ik namelijk in het geheel niet in de dienstregeling staan (op de RET-site) en de halte Duifhuisweg wordt alleen richting Hoogvliet Centrum / Binnenban getoond.
Daarnaast doet de korte route volgens de RET-site de halte Barbeelsingel niet aan, wat me gezien de locatie van die halte (Google Maps) ook wel logisch lijkt.
Laatstgenoemde opmerking pas ik vast aan, maar weet jij hoe het met de rest is?
Groeten, Meltrain (overleg) 9 dec 2016 11:05 (CET)