Overleg gebruiker:Remco 12345

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 240

Hey, ik geloof dat je toch iets niet goed gedaan hebt met die route van lijn 240. Ik heb weliswaar niet de dienstregeling kunnen opvragen richting het Science Park, maar de andere kant op stond in de GVB dienstregeling dat de ronde op het Science Park iets anders wordt gereden. De bus begint bij Terra, om vervolgens via Aer, Ignis en Aqua naar het station Science Park te rijden. Volgens jou begint de bus op Aer en rijdt dan via Ignis, Aqua en Terra naar het station. Vergelijk hieronder maar eens:

Jouw strip:

Halte
Route 0sTr.svg Amsterdam, Amstelstation  
Route rsr.svg Amsterdam, Fizeaustraat  
Route rhrr.svg Amsterdam, Maxwellstraat (Hugo de Vrieslaan)  
Route rsr.svg Amsterdam, Pieter Zeemanlaan  
Route rsr.svg Amsterdam, Middenweg  
Route rsr.svg Amsterdam, Radioweg  
Route rsr.svg Amsterdam, Archimedesweg  
Route rsr.svg Amsterdam, C. Mac Gillavrylaan  
Route rsTr.svg Amsterdam, Station Science Park  
Route rsr.svg Amsterdam, Science Park Amsterdam  
Route rhlr.svg Amsterdam, Science Park Terra  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Aqua  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Ignis  
Route rs0.svg Amsterdam, Science Park Aer  

Mijn strip:

Halte
Route 0sTr.svg Amsterdam, Amstelstation  
Route rhrr.svg Amsterdam, Fizeaustraat  
Route rhrr.svg Amsterdam, Maxwellstraat  
Route rhrr.svg Amsterdam, Peter Zeemanlaan  
Route rhrr.svg Amsterdam, Middenweg  
Route rhrr.svg Amsterdam, Radioweg  
Route rhrr.svg Amsterdam, Archimedesweg  
Route rhrr.svg Amsterdam, C. Mac Gillavrylaan  
Route rsTr.svg Amsterdam, Station Science Park  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Amsterdam  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Aqua  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Ignis  
Route rhrr.svg Amsterdam, Science Park Aer  
Route rs0.svg Amsterdam, Science Park Terra  

Ik weet de dienstregeling richting het Science Park weliswaar niet, maar misschien moetje toch nog ens de dienstregeling nakijken op eventuele aanpassingen die je zou moeten doorvoeren.

Oh ja, over die dienstregeling richting het Science Park gesproken: hoe heb jij die dienstregeling weten op te vragen? Het kan namelijk browser- of paginagebonden zijn: ik gebruik Google Chrome en als ik de dienstregeling op de GVB site richting Science Park opvraag, geeft hij in de routestrip alleen de (eind)halte Terra weer. Maar Milco1995 kon de dienstregeling ook niet opvragen, en toen ik hem probeerde op te vragen met Internet Explorer, kreeg ik alleen de veren! Dus dat ligt waarschijnlijk aan Internet Explorer. Daarom mijn vraag: van welke pagina haalde je de dienstregeling van lijn 240 richting Science Park, en met welke browser deed je dat?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Met vriendelijke groet, Tlp 26 dec 2011 20:44 (CET)

Ik heb de route richting Amstelstation gebruikt en ik gebruik Mozilla Firefox en jouw strip klopt de mijne is foutief. MVG Gebruiker:remco 12345 27 dec 20:07.

Voormalige lijnen

Hoi Remco12345, De manier zoals jij voormalige lijnen hernoemd is niet de standaard die we hier gebruiken op OVinNL. Als de eindbestemming van een buslijn verandert, hoeft er geen jaartal achter de titel te komen (zoals je nu bij lijn 22 gedaan hebt). Blijft de eindbestemming van de bus wel hetzelfde, maar zijn er grote wijzigingen in de route of frequenties dan kan er wel een jaartal achter de titel komen. Verder is het verzoek om pas te beginnen met het toevoegen van nieuwe lijnen vanaf 25 november. Etienne 19 nov 2012 16:54 (CET)

Dienstregeling 2013 GVB Amsterdam

Op deze pagina Overleg categorie:Stads- en streekvervoer 2013 hebben we een soort intekenlijst, waar je je kunt intekenen om een concessie of een onderdeel voor je rekening te nemen. Bij de concessie Stadsvervoer Amsterdam had gebruiker Tsov zijn naam al neergezet. Dus dat je weet dat hij de concessie A'dam al gaat doen. Milco1995 19 nov 2012 20:54 (CET)