Overleg gebruiker:Mr-w

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 197

Excuses voor het haastig terugdraaien. Ik had wel de omleidingsinfo gezien maar niet de mededeling op de homepage. Ik heb mijn bewerkingen teruggedraaid.--Fogeltje (overleg) 16 okt 2013 20:00 (CEST)

Lijnen 463/464/465

Hoi, ik zag dat je bij deze drie buslijnen exact dezelfede foto plaatste, maar hier op de Wiki is het wel de bedoeling dat je een foto plaatst van een (buurt)bus die ook daadwerkelijk op die lijn rijdt. Het lijkt me bij deze onwaarschijnlijk dat het buurtbusje op jouw foto op alle drie lijnen reed... Milco (overleg) 27 dec 2013 19:23 (CET)

Die lijnen zijn allemaal gekoppeld, een busje doet alle drie lijnen. Ik weet niet precies in welke volgorde, dat staat op het forum in het SRE topic. Hadden zo overigens voor Buurtbus Geldrop niet zo een Trinogwatbus?--Fogeltje (overleg) 27 dec 2013 21:48 (CET)

@Milco Dit is de route van buurtbus geldrop-mierlo 464a - 465a - 463b - 463a - 464b - 465b met 1 busje kun je dus alle lijnen doen.Ik geef toe dat het beter was geweest om de foto te maken op st.anna waar alle lijnen komen,alleen leent die halte zich slecht voor foto's vanwege het afdakje.@fogeltje nee er heeft nooit een verbouwde fiat Ducato gereden,er rijdt een Mercedes-Benz sprinter met achterin een rolstoellift die de chauffeurs NIET gebruiken,Rolstoelers mogen dus niet met de Buurtbusjes mee ook al is daar wel plaats voor.(die ten koste gaat van 1 of 2 zitplaatsen). ook nog sorry van dat met die Tarieven,waarschijnlijk waren we tegelijk aan het bewerken,ik wou namelijk dat kidskaartje uitgebreider weergeven vanwege het overstaprecht en de geldigheid van 1 uur.

Omleiding lijn 55

Hoi Mr-W, na een vraag van gebruiker Regenmaker wat er aan de hand was met de omleiding van lijn 55 in Eindhoven, ben ik op die pagina gaan kijken. Wat bleek: er stond nog een omleiding die t/m 30 april 2014 geldig was! Gekeken hebbende in de geschiedenis kwam ik erachter dat jij die omleiding destijds had toegevoegd.
Dat je omleidingen toevoegt is prima, maar bij deze wel de vraag om omleidingen voortaan weer weg te halen één dag na afloop. Inmiddels is het dus oktober en heb ik een omleiding van april weggehaald... Tip, zo doe ik het ook, is om een Word-bestandje op je computer te maken met de omleidingen en t/m wanneer deze geldig zijn. Milco (overleg) 3 okt 2014 20:09 (CEST)

Onderschrift bij foto's

Hallo Mr-w,
Als je op de pagina van een (bus)lijn een foto plaatst, wil je dan ook de parameter "onderschrift=" toevoegen met daarbij een beschrijving van hetgeen op de foto te zien is?
Alvast bedankt.
Groeten, Meltrain (overleg) 7 jan 2017 23:25 (CET)

Beste Mr-w, Zou je misschien bij alle afbeeldingen die je hebt toegevoegd ook een onderschrift kunnen toevoegen? (Zoals Meltrain ook al aangeeft) Dit staat namelijk wat netter. Alvast bedankt. Groeten Regenmaker (overleg) 8 jan 2017 10:27 (CET)

Zou je de onderschriften nog willen toevoegen bij de foto's die je reeds op de wiki hebt geplaatst? Milco (overleg) 9 jan 2017 22:59 (CET)

Zojuist heb ik alsnog enkele foto's gevonden waar geen onderschrift was toegevoegd. Zou je er voortaan aan willen denken om bij iedere foto die je plaatst een onderschrift toe te voegen? Milco (overleg) 4 feb 2017 00:02 (CET)

Omleiding lijn 19 Antwerpen

Hoi, weet je zeker dat de omleiding klopt? Volgens de omleiding op de website van Connexxion vervallen beide haltes in Antwerpen en worden ze vervangen door één tijdelijke halte. Zou je hiernaar willen kijken en mij een terugkoppeling willen geven? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 16 sep 2017 11:06 (CEST)

Zou je nog op mijn verzoek willen reageren? Zoals de omleiding ni op de wiki staat is hij niet compleet/correct. Graag aanpassen of, indien de informatie niet duidelijk is, de omleiding verwijderen! Milco (wikibeheer) (overleg) 24 sep 2017 12:11 (CEST)

Lijn 19 stopt bij de noorderplaats bij hogeschool Antwerpen, de halte bij de Halewijnlaan is vervallen. Ongeveer eens per 2 weken maak ik gebruik van deze buslijn.