Overleg gebruiker:Maurice hooikammer

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Concessie Ameland

Beste Maurice,
vandaag heb je lijn 131 op deze pagina gewijzigd. Ik weet dat jij bekend bent op Ameland, alleen de pagina die jij ervan hebt gemaakt, bestaat nog niet op de Wiki. Was je van plan om deze zelf aan te maken?
Via de site van Arriva kan ik lijn 131 niet opvragen (ik krijg een lege pagina bij die lijn), dus ik kan het ook niet voor je doen. Als jij precies weet hoe die lijn 131 gaat rijden, nodig ik je uit om die pagina aan te maken. Mocht je het ook niet weten, heb ik liever dat je de oude verwijzing terugzet, zodat er tenminste geen dode link staat.
Met vriendelijke groet, Meltrain 4 mrt 2013 17:25 (CEST)

Oh pardon! Ik ben me nu aan het oriënteren op deze wiki. Kom er pas nu achter dat er een overleg is met/over mij... Het probleem is dat die lijn als eindhalte in de praktijk Nes Strand heeft. Kleinigheid, maar Ostrea trekt minder aan dan Nes Strand. Maar goed, dit is totaal geen probleem.

Andere vraag: Ik heb duizenden foto's van het OV op Ameland. De foto die nu bij de concessiepagina staat is wel aardig, maar het materieel klopt niet. Hoe kan ik zelf foto's toevoegen aan bijvoorbeeld buslijnen?

Hier aan de linkerkant staat bij hulpmiddelen een knop: bestanden uploaden. Waar je foto's op de site plaatsen, die later op de gewenste pagina geplaatst kunnen worden.

P.S. Je kan je naam en de tijd achter het bericht zetten met 4 tildes (~).

Regenmaker (overleg) 23 nov 2014 10:58 (CET)

De foto die ik wil toevoegen heb ik gebladerd. Daarna verschijnt IMG_xxxx onder het kopje 'opslaan als'. Ik typ een samenvatting en druk vervolgens op 'bestand uploaden'. Daarna verspringt de pagina weer terug naar de originele lege 'bestand uploaden'pagina. In de bestandslijst en het uploadlogboek kan ik niets terugvinden. Wat doe ik verkeerd?

Gebruiker: Maurice Hooikammer 23 nov 2014 11:10 (CET)

Is de foto groter dan 1 MB? Dat is het maximum wat je kunt uploaden namelijk. Kan je sowieso aanraden je foto even iets te verkleinen en niet het origineel te uploaden, dat scheelt weer bij het laden van de pagina--Daniel (overleg) 23 nov 2014 11:33 (CET)

Foto's

Hallo Maurice, Als je wilt mag je die foto's ook wel toevoegen aan de lijnpagina's. Meeste hebben oude foto's of geen foto's.

Regenmaker (overleg) 23 nov 2014 18:58 (CET)

Hoi, Ik zal kijken waar wat kan!' Maurice (Overleg)

Nordrhein-Westfalen

Hoi Maurice,

Heb jij verstand van materieel in het Duitse Nordrhein-Westfalen? Regenmaker (overleg) 27 dec 2014 20:41 (CET)

Hoi Regenmaker,

Helaas, ben er alleen per touringcar doorheen geraced. Ik heb alleen verstand van het OV in Normandië! Gebruiker:Maurice Hooikammer (overleg) 27 dec 2014 20:47 (CET)

Lijn 132

Is lijn 132 zo goed Maurice? Regenmaker (overleg) 7 mrt 2015 11:15 (CET)


Helemaal prima! Bedankt! Maurice