Overleg gebruiker:Ezra

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoi Ezra, ik vind het leuk dat je een poging hebt gedaan om de lijnen van Eurolines op de wiki te zetten. Alleen zoals je misschien al hebt gezien aan mijn bewerkingen, de dienstregeling van Eurolines is ingewikkelder dan wat je hebt ingevoerd. De helft van de lijnen die je hebt ingevoerd zijn onderdeel van andere lijnen. Ritten kunnen dus meerdere nummers hebben. Als je dan de dienstregeling vanuit Belgie erbij pakt hebben de verbindingen weer andere nummers.

Ik heb ooit al een overzicht geprobeerd te maken van de diverse verbindingen en dubbele nummers vanuit Nederland. Zie Overleg_gebruiker:Huibe/Internationale_verbindingen.

Op basis hiervan ben ik nooit begonnen aan het dossier Eurolines, want er bleken steeds meer stopplaatsen en dubbele nummers op te duiken.

Ik hoop dat je nog eens kritisch wil kijken naar wat je hebt ingevoerd en het een en ander kunt samenvoegen. (Ga er vanuit dat als er op vertrektijdstip A drie ritten met verschillende nummers vertrekken dat dit gewoon 1 bus is, en meestal zie je dit ook terug komen als je de bestemmingen en tijden combineert)

Gr. --Huibe (overleg) 22 feb 2016 11:53 (CET)

Lijn 207

Je hebt het hier over "een aantal ritten" door Pouw Vervoer, da's meervoud... aangezien 207 maar twee ritten kent zeg je daar eigenlijk dat Pouw ze allemaal rijdt ;-) --Daniel (overleg) 16 dec 2016 20:41 (CET)

Het probleem is dat ik niet weet of een of beide ritten op deze lijn door Pouw Vervoer wordt gereden. Daarom heb ik het tussen haakjes weergegeven. Ezra (overleg)

Langeafstandsbuslijnen

Hallo Ezra, Zou jij voor mij de laatste verouderde langeafstandsbuslijnen kunnen nakijken; deze staan op de volgende pagina voor het overzicht Gebruiker:Regenmaker/Langeafstandsbussen. Alvast bedankt. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 10 mei 2017 22:39 (CEST)

Hallo Regenmaker,

Dat is goed. Ik zal dit weekend kijken of ik de meest recente dienstregelingen kan vinden en waar mogelijk acutaliseren op de wiki.

Ezra (overleg)

Eurolines lijnen

Hallo Ezra, Vergeet niet om bij de voormalige lijnen in de categorie status onbekend die op voormalige blijven staan de woorden in de verledentijd te zetten. De pagina's zijn immers automatisch aangepast zonder alles in de verleden tijd te zetten. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 9 jul 2018 12:05 (CEST)