Overleg gebruiker:Busfoto.nl

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Pagina's hernoemen

Hallo, ik zie dat je een aantal pagina's hernoemd hebt? Waarom? Als de eindpunten gewijzigd zijn, dan dient er een nieuwe pagina te worden gemaakt en worden de andere omgezet in een voormalige lijn. Zou je even kunnen aangeven of het om gewijzigde eindpunten gaat? Zo ja, zou je dan je bewerkingen terugdraaien en nieuwe pagina's maken?--Fogeltje (wikibeheer) (overleg) 3 sep 2015 20:27 (CEST)

  • Dag Fogeltje. Ik heb inderdaad enkele paginas hernoemd. Ik vind de software erg complex en krijg vaker foutmeldingen dan ik zou willen. Zie jij misschien mogelijkheid om de door jou genoemde wijzigingen om te draaien? Ik zal dan geen nieuwe paginas hernoemen. Busfoto.nl (overleg) 3 sep 2015 20:29 (CEST)
Ik heb verder niks gewijzigd. Ik zet de pagina's wel op mijn lijst. Ik laat de huidige versies voor wat het is en splits de oude versies af. Als je in de toekomst bij wijzigingen in de eindpunten een nieuwe pagina zou willen maken, dat zou geweldig zijn. --Fogeltje (wikibeheer) (overleg) 3 sep 2015 20:39 (CEST)