Overleg:Veolia Transport

Uit OV in Nederland Wiki
(Doorverwezen vanaf Overleg:Veolia)
Ga naar: navigatie, zoeken

Materieel op Heuvellandlijn

Rijden er op dit moment al Véliossen over de Heuvellandlijn?

Waldo79 28 dec 2008 16:28 (CET)

Op 19 september reden ze er voor het eerst volgens Veolia. De Plan V(eolia)'s rijden al weer bij NS rond, behalve een die meteen naar Connnexxion ging. - Reisthijs 28 dec 2008 18:34 (CET)

Busmaterieel

Hoort de Mercedes Sprinter wel in de lijst met materieel? Zover mij bekend zijn de Sprinters die in Zeeuws-Vlaanderen ingezet worden van TCR en zijn ze in Limburg van de taxibedrijven die de regiotaxi uitvoeren. Het is dus materieel van andere bedrijven wat toevallig de Veolia-kleuren heeft en op Veolia-lijnen rijdt.

--Reiziger ddrs 18 jan 2009 16:36 (CET)

Teruggedraaide wijziging

Wat betreft de wijziging die ik terugdraaide, had even niet in de gaten dat 't er twee achter elkaar waren (waardoor niet alleen de laatste teruggedraaid werd).

Voor wat betreft de link die ik er hier uit wilde halen: zie Overleg:Veolia Concessie Limburg. Die link hoort wat mij betreft thuis op de dossierpagina, zo hebben we het immers voor vrijwel alle andere dossiers ook gedaan. --Reiziger ddrs 19 jan 2010 22:37 (CET)

Het lijkt mij toch geen probleem om een linkje naar relevante nieuwsartikelen te plaatsen. Kleine moeite, groot plezier. Als je daarmee kan vinden wat je zoekt, alleen maar positief. Lekker laten staan :) --Chauf21 20 jan 2010 11:28 (CET)