Overleg:Lijn 681 Gorinchem Gomarus - Meteren Landbouwhuis

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Zie nu dat bij de haltes met symbooltjes "richting Meteren" is toegevoegd. Bij lijnen die in twee richtingen rijden heeft dat zin, maar in dit geval lijkt het me redelijk zinloos: de 681 rijdt zowiezo maar één kant op dus da's volgens mij al duidelijk zat zonder vermelding erbij --Reiziger ddrs 3 sep 2009 22:09 (CEST)

Hoe zou ik dat moeten zien dan? Er staat nergens dat hij maar 1 kant op rijdt, dus je kan de haltelijst ook interpreteren als dat de lijn als een soort snelbus de andere kant op rijdt. Zeker als je minder goed topografisch onderlegd bent en dus niet weet hoe Leerdam ten opzichte van Gorinchem ligt. En zo lang er nog mensen zijn die geloven dat ze vanuit Utrecht in Enschede moeten overstappen om in Groningen te komen... Wubbo 3 sep 2009 22:58 (CEST)

Nou, precies daarom dus. Je kunt beter in de tekst zetten dat'ie maar één kant op rijdt dan het op deze manier met de haltebolletjes voorzien van "voetnoten" weergeven. Dan kan je inderdaad denken dat'ie terug als sneldienst zou rijden. --Reiziger ddrs 4 sep 2009 16:18 (CEST)