Overleg:Lijn 44 Tiel Station - Rhenen Paardenveld

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik heb de haltelijst van lijn 44 aangepast aan de werkelijke situatie. Deze is anders dan de lijst van Arriva. De halte Burgemeester Meslaan bestaat voor lijn 44 niet en de route via Zoelen kent 2 extra haltes. Ik heb nu de haltes toegevoegd en bij de halte Burgemeester Meslaan het haltebolletje weggehaald. Ik kan de naam ook wel weghalen, maar iemand die hem dan vergelijkt met de lijst van Arriva, is dan wellicht geneigd om de halte weer terug te zetten. Is er een manier om duidelijk te maken, dat de WIKI nu wel klopt en de lijst van Arriva niet?

Ronald Krens 07-05-2010

Wellicht een heel erg late reactie, maar dit geldt algemeen. Je kunt er HTML commentaar erachter zetten. Dit is dan NIET zichtbaar als je de pagina gewoon bekijkt, maar wel als je gaat bewerken. < !-- opmerking --> Je moet de spatie tussen < en ! weglaten. Als ik dat in het voorbeeld doe, dan zie je het dus niet.--Fogeltje 13 aug 2012 13:46 (CEST)

Halte Beldert ligt niet in Maurik

Hoewel de halte Beldert aan de Maurikse kant van het AR-Kanaal ligt is de halte in Zoelen gelegen. Dit in tegenstelling tot wat de Arriva website meldt. Waldo79 14 jan 2011 23:31 (CET)

Bussen op lijn 44

Ik durf het niet met 100% zekerheid te zeggen maar volgens mij zag ik gisteren ook een "normale" Sprinter (8 persoonsbus) op lijn 44 rijden, naast zo een 18-personenbus. Ik zelf zat in zo een midibus. Heeft iemand meer ooit sprinters op deze lijn gezien?--Fogeltje 13 aug 2012 13:43 (CEST)