Overleg:Lijn 43 Goes Calvijncollege - Sint Annaland Dorpsweg

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoe kan een lijn met twee ritten drie routevarianten hebben? Als 't er maar twee zijn kan je dat met een vertakking minder al goed weergeven. --Reiziger ddrs 12 feb 2010 19:56 (CET)

Vanaf St-Philipsland worden er 2 ritten gereden, een tussn St-Philipsland en Goes, Calvijn College, en een rit tussen Tholen en Goes Calvijn College,in de andere richting zijn er ook 2 ritten. Een daarvan rijdt vanaf Calvijn College (Goes) naar Tholen, de rit daarna rijdt verder naar St-Philipsland, maar stopt niet in Krabbedijke, en al die andere eindpunten en die haltes die soms worden overgeslagen in Krabbedijke en voor beide richtingen een ander eindpunt / beginpunt in St-Philipsland. Daarom heb ik de routestrip maar op deze manier gemaakt. Milco1995 12 feb 2010 20:36 (CET)
Tja, heb nog even de connexxion-site erbij gepakt en vindt deze weergave toch niet echt optimaal hoor... je kunt hier veel meer varianten uithalen dan er daadwerkelijk bestaan en daarnaast stopt de bus uit Tholen niet op de Kloetingseweg ;-) --Reiziger ddrs 12 feb 2010 21:58 (CET)