Overleg:Lijn 2 Amersfoort, Station - Isselt

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Gezien de routestrip van lijn 10 en 11 moet halte Kwekersweg een tweerichtingshalte zijn. In ieder geval kan je niet van de Brabantsestraat naar de Industrieweg zonder langs de halte Kwekersweg te komen. Industrieweg -> Groningerstraat kan wel zonder langs de Kwekersweg te komen, dus het halve bolletje kan ook nog slechts aan de verkeerde kant staan--Daniel 23 sep 2011 19:57 (CEST)

Ik heb daar eigenlijk geen idee van, de lijnennetkaart van Amersfoort-Stad ontbreekt namelijk in de speciale folder van die stadsdienst!! Dus ik laat het aan jou over :) Etienne 23 sep 2011 20:07 (CEST)
Tja, ik heb op dit moment ook geen idee welke variant de juiste is. Hoewel, ooit voor ingang van de huidige concessie heb ik weleens een rondje gemaakt met een lijn (volgens mij een samenvoeging van 1 en 2 zoals jij nu geplaatst hebt) die door het Soesterkwartier en de Isselt ging zonder langs de Kwekersweg te komen. Dan zou het halve bolletje dus aan de andere kant moeten staan.--Daniel 23 sep 2011 20:57 (CEST)