Overleg:Lijn 141 Zwolle Busstation/NS - Urk Vlaak

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo bewerker/Etiënne,

Is het wel zo nodig om de uitstaphalte te vermelden bij de lijnen naar Zwolle? In principe is het hooguit een paar meter extra lopen en is het niet een compleet aparte halte! Snap dat het in de dienstregeling staat, maar vind het zelf een beetje onnuttig aangezien alleen Connexxion IJsselmond er gebruik van maakt.

Hoor graag jouw mening hierover. ;)

-- Xanland 27 nov 2012 19:15 (CET)

Waar is volgens jou dan de uitstaphalte van de Syntus-bussen? Milco1995 27 nov 2012 19:18 (CET)
Heb het ook meer over het feit dat ineens bij alleen deze lijn 141 de uitstaphalte apart vermeld staat en dat een beetje nutteloos vind. Alle andere lijnen hebben deze niet apart in de routestrip opgenomen en in ieder geval alle streeklijnen stoppen bij die uitstaphalte bij de rotonde. De stadsdienst gaat gewoon bij het betreffende perron staan.
-- Xanland 27 nov 2012 19:25 (CET)
Ik neem over wat er in de haltelijst op Connexxion.nl staat. Dus ook de uitstaphalte, dit gebruiken we ook bij station Haarlem. Dus waarom niet hier in Zwolle ook! Ik geef toe dat het wat onzinnig lijkt, maar ja.Etienne 27 nov 2012 20:05 (CET)
Ik vind het een lastige kwestie, want de uitstaphalte is dan ineens het eindpunt, en niet het Busstation zelf. Verder zijn er wel meer plaatsen waar uitstaphaltes getoond worden, zoals Haarlem inderdaad, maar ook bij station Zevenaar. Bij station Arnhem echter weer niet... Misschien een idee voor een discussie op het forum? Milco1995 27 nov 2012 20:40 (CET)