Overleg:Lijn 100 Ringlijn Eindhoven, MMC - Catharina Ziekenhuis

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Mag ik vragen waarom de titel is gewijzigd naar de huidige titel? Lijn 100 rijdt niet van 'Rondje Woensel' naar 'Ringlijn MMC', maar is een ringlijn MMC - Woensel, zoals er in de vorige (juiste) titel stond. Waarom is dit veranderd? Ik zou graag duidelijk antwoord hierop willen hebben, en als het even kan van diegene die dit gewijzigd heeft! Milco1995 8 mrt 2011 15:46 (CET)

Ik zou hier ook graag een antwoord op willen hebben. Er zijn volgens mij geen redenen om de naam te veranderen en de vorige naam was in ieder geval niet volgens onze standaarden. --Chauf21 8 mrt 2011 15:51 (CET)
Ik heb de titel weer teruggezet, ik had jullie berichten nog niet gezien. Omdat de titel niet aan de standaarden voldoet heb ik hem al teruggedraaid.--Fogeltje 8 mrt 2011 15:51 (CET)
Ik heb tevens een uitleg met link naar de hulp pagina over artikelnaamgeving op zijn overleg geplaatst. Hopelijk is het voor hem duidelijk waarom ik de bewerking heb teruggedraaid.--Fogeltje 8 mrt 2011 15:54 (CET)
De titel is nu ook niet juist. Hermes heeft deze inmiddels Eindhoven MMC naar Eindhoven MMC genoemd. Overigens heeft op de Dris en Infotin deze wel Rondje Eindhoven. Ik denk (weet eigenlijk wel zeker) dat de Connexxionsite hier niet mee kan omgaan. Of we noemen 'm Lijn 100 Ringlijn Eindhoven MMC of lijn 100 Ringlijn Rondje Woensel. huibf 9 mrt 2011 17:24 (CET)
Standaard naamgeving voor "ringlijnen" op de wiki is "Lijn xxx Ringlijn A - B" waar A de begin/eindhalte is en B een halte ergens in het midden van de route is. Ik denk dat gekozen is voor het Catharina Ziekenhuis omdat dit een grotere centrale halte is. Ik probeer me eraan te houden hoewel ik soms ook als "A - A" noem als er geen eenduidige "middenhalte" te vinden is. Ik vind dat men ringlijnen vaak een beetje lastig, daarom en ben ik blij dat ze niet veel voorkomen in de gebieden waar ik me mee bezig houdt.--Fogeltje 8 mrt 2011 18:12 (CET)