Overleg:Lijn 067 Amsterdam Station Sloterdijk - Dresden Hauptbahnhof

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De stop Enschede is toegevoegd aan deze route. Echter verschijnt de lijn niet in het overzicht van station Enschede. Waarschijnlijk ligt het aan een code die lijn 067 niet bevat en de code- instellingen van station Enschede wel. Heeft iemand daar een oplossing voor?

Door een woordje te veranderen staat ie nu wel in het overzicht!
Zou je eraan kunnen denken voortaan je bericht af te sluiten met vier ~ ? Dan weten we wie het bericht heeft geplaatst. Milco (overleg) 2 dec 2016 21:45 (CET)

De routevariant tussen Parijs en Praag rijdt nu door naar Hauptbahnhof. Ik kom er even niet uit in de routestrip, omdat alleen deze routevariant doorrijdt naar het Hauptbahnhof en de rest eindigt bij ÚAN Florenc. Weet iemand hoe ik dit in de routestrip krijg? Ezra (overleg)

Kijk even of hij nu klopt. Ik denk dat het zo duidelijk genoeg is, zeker met de dienstuitvoering die beschreven wordt. Milco (overleg) 13 feb 2017 18:54 (CET)

Ja, op zich wel. Alleen lijkt het nu in de routestrip dat de variant vanuit Parijs bij Uan Florenc eindigt. Kunnen we die onderste varianten niet omdraaien? Ezra (overleg)

Gefixt! Milco (overleg) 13 feb 2017 20:12 (CET)