Overleg:Concessie Rivierenland

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lucasschuiling, ik heb enkele van je "verbeteringen" even gecorrigeerd.

  • lijn 164, 165, 166: teruggedraaid naar zoals het was. We hanteren de haltebenamingen van de vervoerder en da's in dit geval 's-Hertogenbosch, Centraal Station
  • lijn 674: geen doorgaande lijn, er zijn twee lijnen 674 (eentje in DAV, eentje in Rivierenland) met hetzelfde eindpunt. Kan je aan de dienstregeling zien: ze rijden allebei alleen naar Gorinchem dus dat kan nooit doorgaand ;-)
  • lijn 679: link gerepareerd
  • lijn 681: ook teruggedraaid, om een of andere reden wordt bij deze lijn de beginhalte anders genoemd

--Reiziger ddrs 30 mei 2009 19:32 (CEST)

Reiziger ddrs, Waarom moet alles precies zoals de vervoerder (het verkeerd) doet? des Hertogenbosch heeft geen CS, maar een gewoon NS. Waarom wil je nu per se dan zoals het daar is. In ieder geval is Druten midden in Rivierenland, 'sHErtogenbosch niet. Arriva noemt de lijn dan ook Druten-'SHErtogenbosch en niet andersom! Maak ik verder geen punt van, maar als Jij alles van de vervoerder per se wil hanteren dan zou ik dat wel veranderen!

Gr Lucas

Het is redelijk standaard dat de halte bij het grootste station in een stad met meerdere stations het centraal station genoemd wordt door de vervoerder. Daar zijn we hier dus ook consequent in anders wordt het een zooitje, je moet de stations wel uit elkaar kunnen houden. (en om maar een voorbeeld te noemen: Dordrecht heeft ook geen CS maar de halte heel wel al tientallen jaren centraal station). En wat betreft de rijrichting ben ik van mening dat je je druk maakt om niks zolang de lijn in beide richtingen rijdt. Overigens ligt Druten helemaal niet middenin Rivierenland maar aan de rand, de knip in 42/87 ontstond niet voor niks precies daar ;-) --Reiziger ddrs 2 jun 2009 19:37 (CEST)