Overleg:Concessie GD

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Eigenlijk staan op deze pagina (vanaf 13 december) lijnen van een groot aantal concessies door elkaar heen? Hoe gaan we dat oplossen, aparte pagina's of een onderverdeling op deze pagina? Bee 1 dec 2009 11:00 (CET)

Onderverdeling op pagina is beter, want uiteindelijk horen ze toch in GD thuis. Pijnackerbus 1 dec 2009 12:46 (CET)
Misschien is het handiger om eerst even helder te hebben wat er daar nou allemaal speelt. Je zit daar namelijk ook nog met de concessies Salland, Zuidoost Drenthe en Zuidwest Drenthe/Overijssel Noordoost. Daartussen wordt gerommeld. Het lijkt mij dan handiger om ook de juiste lijnen bij de juiste (hernoemde) concessies te plaatsen. Maar mij is op dit moment niet duidelijk wat er precies gaat gebeuren. --Chauf21 2 dec 2009 16:47 (CET)

Aanpassingen

Die kunnen tijdelijk naar Concessie GD/nieuw, omdat de hoeveelheid veranderingen erg groot is door de integratie van meerdere concessies. Bee 2 dec 2009 09:06 (CET)

Overgang naar Qbuzz

Alle lijnen staan zoals gezegd op /nieuw (link zie boven), de pagina-inhoud moet alleen nog even vervangen worden. Overigens stel ik nogmaals voor om al het kleinschalig vervoer aparte pagina's te geven. Bee 13 dec 2009 20:23 (CET)

Lijn 33

De lijn 33 Coevorden - Hoogeveen staat nu onder Qbuzz, maar is een lijn uit een KVV-concessie. Wordt gereden door Drenthe Tours, maar was daaraan uitbesteed door de eigenlijke winnaar van de concessie met die lijn. Moet nog even nazoeken waar 'ie nu precies hoort. --Reiziger ddrs 24 dec 2009 22:22 (CET)

Zuidwest-Drenthe

Alsof 't nog niet ingewikkeld genoeg was kom ik net deze PDF tegen op de site van VMNN. Ze blijken dus ook nog lijnen in opdracht van CTS te rijden, die heb ik nu overgeheveld met een toelichtend zinnetje erboven, mocht iemand dat beter weten weer te geven ga gerust je gang --Reiziger ddrs 18 jan 2010 21:47 (CET)

Lijnenoverzicht

Is er geen andere tabel te maken voor alle lijnen, dit is een beetje onoverzichtelijk. In de Algemene wikipedia heb ik deze tabel gemaakt, dit ziet er wel wat beter uit. Pijnackerbus 4 apr 2010 15:31 (CEST)

Eens, die randjes in de tabel zien er niet uit, ook op andere pagina's met dergelijke tabellen. Bee 10 apr 2010 19:20 (CEST)
Ik heb de tabel inmiddels anders ingericht. De omlijning is weg. De dunne randjes van de Algemene wikipedia werken hier niet (wel in IE, niet in Firefox, dan krijg je een dikkere lijn). Ik heb gebruik gemaakt van cellpadding om de boel overzichtelijk te houden. Nu komt het aardig overeen met de tabellen op de Algemene wikipedia. Roelof88 11 apr 2010 11:12 (CEST)