Overleg:Concessie Duin- en Bollenstreek/Leiden Rijnstreek/Midden-Holland

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

[Karl, 08 12 2008] De Nota operationalisering openbaar vervoer 2007-2020van de provincie Zuid-Holland spreekt van:

"Duin- en Bollenstreek/Leiden Rijnstreek/Midden-Holland"

Ik heb op de streepjes gelet en verder wordt deze concessie bij de provincie zelf in tegen stelling tot Hollands Midden juist Zuid Holland-Noord genoemd.

Voor de overige Zuid-Hollandse concessies geldt overigens: - Drechtsteden/Alblasserwaard Vijfheerenlanden - Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee

Aanpassen?


[Reiziger Ddrs, 08 12 2008] De naam zoals deze hier in het overzicht staat komt uit het overzicht van concessies van Mobis: http://www.sktb.nl/images/docs/concessies_2008.pdf

Maakt 't wel lastig, twee benamingen voor dezelfde concessie. Aangezien connexxion het gebied op z'n site ongeveer hetzelfde benoemt als de officiële naam die jij geeft lijkt aanpassen op de wiki me voor de duidelijkheid wel zo handig. Maakt gelijk wat duidelijker om wel gebied het nu helemaal gaat.


Is hernoemd. Een link naar de oude pagina wordt automatisch doorgestuurd naar de nieuwe. In (nieuwe) links graag wel de nieuwe naamgeving gebruiken.--Chauf21 8 dec 2008 22:38 (CET)


Heb nog even "concessie" toegevoegd aan de paginanaam, zodat alle concessies een consequente paginanaam hebben. Verder naam en verwijzingen aangepast bij de wijzigingen in 2009, OV-autoriteit en overzicht concessies. Reiziger Ddrs (8/12/2008, 22.51)

Concessie Zuid-Holland Noord

Ter toelichting: het lijkt mij handiger om de DBL-concessie en de ZHN-concessie als aparte pagina's/concessies te behandelen. Het is immers niet ondenkbaar dat Arriva veel wijzigingen zal doorvoeren. --Chauf21 18 apr 2012 20:55 (CEST)