Overleg:Concessie Arnhem Nijmegen (2010-2012)

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Waarom staan er in het lijnoverzicht eigenlijk ook buslijnen van de andere concessies, zoals Veluwe? Deze behoren tot een andere concessie. En bij andere concessies vermelden we ook geen lijnen van andere concessiegebieden. Waarom hier dan wel? Milco1995 20 mrt 2012 16:33 (CET)

Een deel van de lijnen valt onder een gedeelde verantwoordelijkheid. Er staan echter ook een aantal lijnen in (voor zover ik snel kan zien alleen de lijnen met de toevoeging 'Syntus concessie Veluwe') die niet tot de concessie behoren en (dus) uit de lijst verwijderd kunnen worden.--Chauf21 20 mrt 2012 16:46 (CET)
Ik vind het niet bezwaarlijk als ze er staan. Het zijn immers wel lijnen die wel IN het gebied van de concessie rijden maar er niet toebehoren. Ze kunnen wat mij betreft eventueel onder een apart kopje, maar ik zie geen probleem om ze op te nemen. De gemiddelde reiziger zal immers niet weten voor welke concessie een bus rijdt, alleen dat die bus wel in dat gebied rijdt en zal het dus raar vinden als hij er niet tussen staat.--Fogeltje 21 mrt 2012 14:55 (CET)