Dienstregeling concessie Midden Overijssel 2011

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Omdat slechts een halfjaar eerder de nieuwe concessie Midden-Overijssel inging, vonden er per december geen wijzigingen plaats. Tussendoor kan echter wel het een en ander wijzigen, deze wijzigingen staan hier vermeld.

Wijzigingen per 28 februari

In de spitsuren worden extra ritten toegevoegd.

De route wordt gewijzigd. In Raalte wordt de route in het centrum gewijzigd en in Wijhe wordt vanuit Raalte direct naar het station gereden en op de terugweg wordt dan een grote lus door Wijhe gereden.

De vertrektijden worden met 5 minuten vervroegd.

Wijzigingen per 4 september

Enkele haltevertrektijden zijn aangepast.

Op verzoek van reizigers rijdt lijn 2 van 18.53 uur vanaf het station, na de halte Platvoet, verder als lijn 3 (maandag t/m vrijdag). Hiermee ontstaat een extra reismogelijkheid tussen Borgele, Platvoet, Zandweerd en het station.

De koopavondritten komen te vervallen.

De koopavondritten komen te vervallen.

De rit van 23.53 uur vanaf het station rijdt van maandag t/m vrijdag niet verder dan de halte Bonenkamp. Dat betekent dat deze rit niet meer doorrijdt naar Bathmen. De reden is het zeer geringe aantal reizigers dat gebruik maakt van deze rit.

Een nieuwe spitslijn die vanaf het station naar bedrijventerrein Voorsterpoort rijdt. In de spitsuren wordt elk kwartier gereden en tussen 12.00 en 13.30 elk halfuur.

De vertrektijden zijn 's avonds en in het weekend licht gewijzigd.

De vertrektijden zijn gewijzigd.

In de ochtendspits worden, bij wijze van proef, twee ritten Diepenveen - Deventer toegevoegd, zodat reizigers ook de Intercity's van 07.15 en 08.15 kunnen halen.

De tijden zijn aangepast aan de vertrektijden van lijn 166.

In de vroege ochtend wordt één extra vroege rit (vertrek 06.06 uit Raalte) toegevoegd. In de avonduren wijzigen de vertrektijden.

De vertrektijden in de spitsuren worden gewijzigd.