Dienstregeling concessie Midden Overijssel 2010

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Op 29 augustus 2010 neemt Syntus het busvervoer rond Zwolle en Deventer over van vervoerder Connexxion. De voormalige concessies Noordoost Overijssel & Zwolle en Salland zijn samengevoegd tot de concessie Midden Overijssel.

Een (nog) onvolledige lijst van wijzigingen is hier te vinden.

Wijzigingen per lijn

Stadsdienst Zwolle

Lijn 1 rijdt via Burgemeester Roelenweg als lijn 9 niet rijdt (avonduren, weekenden en in de vakantieperioden). De reguliere route van lijn 1 rijdt via de Katerdijk.

Syntus zet, anders dan Connexxion, geen gelede bussen meer in op deze lijn. Deze lijn gaat vanaf nu om de 5 minuten rijden tussen 08.00 en 10.00 uur en tussen 13.45 en 17.15 uur. In de tussenliggende periode rijdt lijn 9 zoals vanouds iedere 10 minuten. Daarnaast zullen er op piekmomenten extra versterkingsritten ingezet worden.

Stadsdienst Deventer

  • Lijn 2 stadsdienst Deventer

Op lijn 2 rijdt een extra rit om 18:53 van Station Deventer naar de Platvoet

  • Lijn 6 Deventer - Bathmen

Op lijn 6 rijdt voor uitgaanspubliek in de nacht van zondag op maandag een extra late rit om 0.22 van Bathmen naar Deventer.

Streekdienst

Op ma-vrij rijdt er om 7.23 uur een extra rit van Nieuwleusen naar Dedemsvaart Scholengemeenschap Van der Capellen in aansluiting op het eerste lesuur. Op zaterdag rijdt er voortaan tijdens winkeltijden elk half uur een bus tussen Dedemsvaart en Zwolle. De ritten op lijn 29 die voorheen startten en eindigden op halte De Magnolia beginnen en eindigen in de nieuwe dienstregeling bij de halte SG Van der Capellen.

  • Lijn 83 Dedemsvaart - Zwolle

Op deze lijn zijn twee ritten toegevoegd. Om 7.03 uur een extra rit van Dedemsvaart naar Zwolle en om 17.52 uur een rit van Zwolle naar Dedemsvaart.

  • Lijn 166 Raalte – Heino - Zwolle

Op lijn 166 rijdt een extra rit om 17:30 uur van Zwolle naar Raalte.

Overigen

Het lijnnummer wordt gewijzigd naar 649 en het eindpunt in Zwolle wordt de Deltion Campus.

Het lijnnummer wordt gewijzigd naar 592.

Het lijnnummer wordt gewijzigd naar 599.

Deze nieuwe Buurtbuslijn rijdt van maandag tot en met zaterdag van Wijhe via Broekland naar Raalte en terug.

  • Lijn 663

Lijn 663 is komen te vervallen, hiervoor in de plaats is de rit op lijn 6 van 7:23 uur richting Holten vervroegd naar 7:17 uur in aansluiting op het eerste lesuur van SG de Waerdenborgh in Holten.